söndag 18 december 2011

Ding dong merrily on high

Äntligen börjar julkänslan infinna sig så smått! Förutom att vi i helgen umgåtts med en massa trevliga människor, druckit glögg och fixat en del julbestyr, såg fina svägerskan och jag Dickens "A Christmas Carol" på Maxim i lördags. Även om det var länge sedan nu tror jag det är femte gången jag ser pjäsen med the English Theatre Company. En härlig tradition som snabbt får mig i julstämning. Innan föreställningen tog vi dessutom en "julkryddad" café latte och på väg till teatern övergick regnet i snöfall - som på beställning!


Sista helgen innan jul innebär också en del klappar. Av mormor på lunchbesök fick dottern sin allra första: kläder till den älskade dockan och en elektrisk tandborste med Disney's prinsessor på! Mycket, mycket uppskattat. Och när eftermiddagen övergick ikväll kom fina familjen S på glögg och middag med en liten klapp till mannen och mig: vackra handdukar från Himla. Så vad gjorde det då att vi inte hade hunnit fixa granen som vi tänkt? Det blev ju härlig julstämning i allafall!




1 kommentar:

Anonym sa...

Vi hade så mysigt:) och sista senen när snön föll, fick jag en tår i ögat av glädje för att det va så stämningsfullt. Tack igen kram Monika