måndag 14 december 2009

Fyndat

Under min, nära nog- timslånga väntan på flygbussen utanför "Triangeln" igår hann jag springa (så mycket spring som min tunga väska nu tillät) lite i centrumet. Är inte vansinnigt förtjust i köpcentrum, men det var de enda affärerna som var öppna efter kl. 16 i Malmö denna söndag. Särskilt mycket shoppande blev det inte heller, men jag konstaterade förtjust att de har en sån där "Nallebutik" som tidigare fanns på varuhuset "Debenhams" här i Stockholm (Ni vet, där man väljer en Nalle, bestämmer hur "fast" stoppning han eller hon ska ha, "syr in ljud" om man vill, döper den och bär hem den nya familjemedlemmen i ett fint "lådhus" tillsammans med födelsebeviset). Nästa gång....
Fyndet denna gång blev istället en CD på rea: Eva Cassidys "Songbird" för ynka 99 kronor. Blev såå glad! För Cassidy på rea hör inte till vanligheterna. Och även om jag köpte den på i-Tunes för ett par år sedan och säkert hört den hundratusentals gånger är det något speciellt med en "riktig skiva". Jag tillhör nämligen de där gamla stofilerna som inte är så där förtjust i att ladda ner musik (lagligt och olagligt), tycker att möjligheten tagit bort glädjen i att bära hem en ny skiva. bläddra i konvolutet och läsa texterna alltmedan jag koncentrerat gör första genomlyssningen. Så, ja. Jag köper fortfarande skivor, men sällan till ordinarie pris eftersom jag tycker det är hutlöst. Men en hundring är jag mer än beredd att betala för den glädje musiken bringar.

4 kommentarer:

badanka sa...

:) samma braiga musiksmak!

Lilla Pricken sa...

Roligt att höra! =)

Starka Ulle sa...

Jag hamnade på din blogg när jag sökte på nallebutiken, så jag tänkte bara lämna ett avtryck. Skulle se om de hade nån hemsida men det verkade inte så. Med önskan om en fortsatt fin vecka och tack för besöket! ;)

Lilla Pricken sa...

...Å tack för titten! =)