söndag 8 november 2009

Allt för hälsan

Den här helgen har helt klart gått i hälsans tecken. Idag spenderade t.ex. familjen först ett par timmar på gymmet (mannen höll en klass, dottern stormade runt på barnpassningen och jag tränade) innan vi åkte till "Allt för hälsan"-mässan där mannen under helgen hållit ett par beljublade föredrag - att döma av all positiv återkoppling han fått. Där provade och provsmakade vi en massa saker tillsammans med kompisar och diverse familjekonstellationer. Mycket trevligt. Så tillsammans med fredagens kursstart (mental rehab efter sjukskrivningen)och lördagens härliga familjemiddag i större format hos S&E, har alltså både kroppen och själen/hjärtat fått sitt.


Ps I. När morbror mätte kraften i en "chinstävling" ville dottern inte vara sämre: Med pappas hjälp gjorde hon en halv innan hon tappade taget. Men för insatsen belönades hon med en cool tatuering. Tuffast på dagis imorgon...?!

Ps II. Trist nog räckte tiden inte till att kolla in matmässan som arrangerades samtidigt gick på Stockholmsmässan - där även båtmässan gick av stapeln. Men ordnörd som jag är blev jag alldeles lycklig över sammanfattningen av konceptet hos de tre mässorna (se nedan).

Inga kommentarer: