onsdag 13 maj 2009

Alla dessa val....

Personliga val och kundanpassad servvice i alla ära, men ibland står det mig upp i halsen. För att inte tala om hur svårt det är att göra medvetna val om elleverantörer, TV-kanaler och husläkare. Och då har jag inte ens börjat prata om alla val som ingår i husbygget: placering av eluttag, väggar, material, blandare..... puh! Jag saknar Televerket, två TV-kanaler och att bara behöva välja mellan Aftonbladet och Expressen (som i den där gamla sketchen, Ni vet).
Hur som helst, igår lyckades vi i allafall välja kakel och klinkers till huset - utan att slå ihjäl varandra. Det sistnämnda berodde sannolikt bara på att personalen på Kakelspecialisten var helt fantastiskt hjälpsam (till saken hör att vi gjorde oss lediga redan klockan två och drog dit innan vi hämtade dottern på dagis). Men nu är det gjort - å leverans till landet sker i god tid inför nästa helg - så hoppet lever om ett fungerande badrum till sommarsemestern. Hurra!
Bilderna är lånade från Kakelspecialisten.se

Ps. Det blir svarta klinkers 10x10 med struktur på golvet, vita matta kakelplattor i storlek 25x40 på väggarna med en rad turkos glasmosaik bakom blandaren i duschen som får glasdörrar. Återstår gör alltså val av badrumsmöbler, toalett och handfat. Och så småningom även tvättmaskin och tumlare, men det får vänta till nästa år. I köket blev det de vita plattorna med fasade kanter Ni ser på bilden ovan.

1 kommentar:

Helena sa...

ad skönt att höra att det gick bra, men vist är det svårt med alla dessa val man ständigt ska tvingas att göra. Det låter som att det kommer bli fin fint i huset :)
Ha det gott och drunkna inte i tidningarna och jag ska ringa om en ny tid så fort jag är till baka från semestern.
Stora kramar