lördag 28 mars 2009

Stolt och glad

Igår kväll var hela familjen ute på nattligt äventyr: Vi var på innebandymatch och såg P:s tredje - och sista, visade det sig - match i kvalserien till elitserien (med gårdagskvällens vinst är matchen på söndag helt betydelselös i sammanhanget). GRATTIS - Så roligt, så roligt!

Visst kan det där med "natt" diskuteras, men eftersom vi lämnade hemmet (i snöstorm!) när dottern vanligtvis går och lägger sig - och kom hem långt efter läggdags för föräldrarna oxå - så tycker åtminstone jag att det räknas som natt. Men hon var så himla duktig. Efter ha busat lite i gången bakom läktaren, dansat till musiken och med stora ögon betraktat morbror och laget medan de värmde upp nere på plan, somnade hon med vällingflaskan i vagnen i slutet av första perioden.. Och tro't eller ej, men hon SOV HELA MATCHEN igenom, trots trummor, hejarklackar, hög "dunka-dunka-musik", en hel massa tutande och att hennes mamma var så otroligt klantig och glömde hennes hörselskydd hemma (hade sjukt dåligt samvete över det hela kvällen, men vi gjorde vad vi kunde och "ljudisolerade" vagnen bäst vi kunde med tjocka dunjackor över suffletten....). Otroligt!
Efter matchen stannade hela gänget (föräldrar, svägerska, man och barn) till i baren på hotell Clarion för att skåla för bror:en i lite bubbel (fastän han inte var med). Hon sov även där, vaknade bara till när det var dax att få på sig pyjamasen här hemma. Helt otroligt!

1 kommentar:

Lilla Pricken sa...

...a-ha, det heter alltså SSL (Svenska superligan) i innebandysammanhang, inte elitserien. Jag ber om ursäkt: Man lär så länge man lever... !