söndag 8 mars 2009

En bil kommer lastad med... Presenter!

Eftersom vårt liv bestått av sjukdom varvat med en vardag i 190 knyck den senaste tiden har vi missat flera av våra nära och käras födelsedagar. Så igår lastade vi bilen full med presenter och betade av dem, en efter en.

Först ut i ordningen - men sist ändå - var S som fick en försenad/utbytt julklapp, sen var det dotterns gudfar S som skulle grattas på 16-årsdagen innan L skulle äras till de 20. Sen packade vi in oss i bilen igen och åkte ett gäng mil för att efterskottsgratta systersonen K på 5-årsdagen och den andra systersonen N som fyllde 3 år i fredags. Mycket trevligt alltsammans, även om det kanske snarare blev "lämpa av presenter" än tillbörligt "firande".

För dottern var tårtkalasen säkerligen pricken över i:et: Efter att ha tillbringat flera dagar hos moster, morbror och sina stora kusiner, dessutom i farmor&farfars omedelbara närhet, hade hon med största säkerhet blivit rätt bortskämd innan "stora socker-högheten" infann sig (men det är ju precis som det ska vara - å tack snälla Ni för barnvaktshjälpen!). Å några tupplurar i mikroformat hann hon ju med mellan varven. Så hemma var hon allt annat än sovtrött. Så det blev vild dans och snaskande framför Melodifestivalens andra chans och ingen välling förrän sena kvällen. Vilken låt hon tyckte var bäst? Tja, ska vi gå på applåderna och "rumpskakandet" var "Star Pilots" en klar favorit, strax före "Scotts" och "Lili & Susie". Vad säger man om det....?!

Inga kommentarer: