onsdag 7 januari 2009

Brist på nyårslöften

Brukar Ni avge nyårslöften? Kanske t.om. håller dem? Själv har jag inte gett några på flera år. Jo, förresten. Lite halvhjärtat har jag avgivit samma löften flera år i rad, nämligen: gå till tandläkaren, hålla koll på blodtrycket och ta cellprov (och nej, vårdinrättningar är inte min favoritplats i världen). Men eftersom jag efter sisådär tio års lovanden i år faktiskt gjort allt detta stod jag lite handfallen på nyårsafton. Vad skulle jag lova nu månne....?

I samma veva kikade jag på finaste L:s blogg och hennes löften inför 2009 - som ju faktiskt inte bara borde vara ett nyårslöfte utan en livsdevis: Att sluta grubbla och vara till lags. Att göra saker för sin egen skull och inte andras. Att lägga tid och kraft och omtanke på dem man tycker om och faktiskt strunta i alla andra. Inte ödsla energi på dem som inte ger en något alls tillbaka. Och att våga visa och tala om för dem man bryr sig om att man gör det. Så nu säger jag precis det. Och till alla Er som invänder och inte tycker det är något nyårslöfte slänger jag in ett gammalt löfte oxå: Tjejmilen eller Midnattsloppet i år. It's now or never (kära svägerskan, är Du fortfarande med...?) . Och med den lilla eftergiften har jag alltså redan brutit löftet om att inte göra saker annat än för min egen skull. Tja...... så gick det med det!

5 kommentarer:

Anonym sa...

jag är på haha....... och lovar att vi ska göra vårat bästa för att det verkligen ska bli av den här gången vi har ju faktist cyklat tjejtrampet så varför skulle vi inte springa kör hårt tjejen..Kram Kram

Lilla Pricken sa...

...eller hur? Se bara till att få den där hälen fixat, så kör vi så det ryker! Kram tebax!

Anonym sa...

jag ska till en läkare så det är lungt kram

Anonym sa...

va rar du är :) jag jag jobbar stenhårt med mitt nyårslöfte. Jag har gjort framsteg :D. Tjej milen klarar ni lätt :D

Lilla Pricken sa...

Heja Dig, L - du är bäst! Förresten, Du ska inte hänga med på milen, då.....?! ;)