tisdag 16 december 2008

Skolkatalog?

Äntligen dagis för dottern! Känns som en hel evighet sedan. Alltså, jag vet inte om det är bra eller dåligt detta att vi vabbar halva dagar var, mannen och jag. Vi får så klart mer gjort på jobbet (eftersom vi båda jobbar mer än en halv dag), men det känns som om jag inte gör annat än vabbar. Att torsdagen och fredagen hör till samma sjukdomsperiod som igår glöms bort: i mitt huvud är det tre perioder (eftersom jag dessutom var ledig i fredags eftermiddag). Fast sjutton vet om det är bättre att ta varannan dag....

Fick förresten E:s skolkatalog idag - nästan samtidigt som alla andra (apropå tidigare inlägg om hennes skolfoton....). Eller... "skolkatalog" och "skolkatalog": I katalogen finns 4 skolklasser och 21 förskoleavdelningar. Väntar bara på att vågskålen ska vända åt andra hållet....

4 kommentarer:

Anonym sa...

vilket tips tack så jätte mycket :) det är inte lätt med så mycket fisk i juletider ju ;)

Anonym sa...

och berlock till halsbandet är precis va du tror att du är. Jag tar aldrig av mig det jag älskar de halsbandet ska du veta det är mitt tur och hjälp halsband :)

Anonym sa...

hahaa, neeej du har nog rätt. Men jag vill SÅÅÅÅ gärna åka snowboard, menom de skulle gå att göra det på sommaren skulle jag lätt välja sommaren! och om jag måste operera knät kanske jag inte kan åka snowboard när vi ska åka ivägmed klassen! :( det får jag reda på imorgon! KRAM!

Lilla Pricken sa...

L, jag förstår precis vad Du menar. Jag älskar mitt, jag oxå (har för övrigt bara sett det på en enda människa till) och skulle vilja ha MASSVIS med berlocker på det (såg ett med tio berlocker i butiken - hur snyggt som helst!)

S, låter som Du skulle bosätta Dig på Nya Zeeland. Visserligen är jag rätt kass på geografi, men visst är det väl ett av få ställen i världen där man kan åka skidor på förmiddagen och sola/bada på eftermiddagen...? Låter som en dröm att slippa välja!

Ser fram emot att se Er båda snart. Kram på Er, sötnosar!