onsdag 30 juli 2008

Sommar ändå?

Hittills har semestern spenderats på stranden i stekhett solsken, precis som det ska vara. Men visst känns det lite märkligt att långsamt kunna promenera rakt ut i vattnet utan att få frostskador. Det talas om 24 grader i vattnet, tillräckligt varmt för min man cocktaildykaren. På andra sidan ön är det inte mer än 16 grader. Vi håller oss därifrån..... Roligt också att alla vänner från förr väljer samma remsa av stranden att bada på. Idag tror jag vi hälsade på ett femtontal olika sällskap av vänner, bekanta till mina föräldrar och kompisars föräldrar. Precis som det ska vara. Å apropå sommarsaker som är precis som de ska vara: Mariekex. Åt ett helt paket på stranden idag. Äter det aldrig annars än på stranden där de mest smakar sand och knastrar härligt mellan tänderna. Men om de inte knastrar och smakar sand är det ju inte Mariekex, eller hur?

2 kommentarer:

Anonym sa...

Åh, det låter härligt även om jag bara var med på slutet av 80-talet :) så kommer man ju ihåg strandsnutten. Själv har jag bevakat våra revir i kvarteret och hängt på den fina bryggan. Grymt varmt i Stockholmsvattnet oxå. Vi hörs storkram A

Lilla Pricken sa...

Härligt att höra att Du håller ställningarna där hemma. Å Du, om Du inte varit här sen slutet av 80-talet är det VERKLIGEN på tiden att Du kommer hit bums! Kram tebax!