tisdag 18 december 2007

Risgryn

Ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig. Istället för trevlig middag hos J&J som jag inte sett på evigheter fick jag (och E så klart) ta hand om en feberfrossig man och äta risgrynsgröt och julskinkesmörgåsar till middag. Inte lika kul. Men julskinkesmörgåsarna var årets första, och alltså extra goda (äve om jag aldrig förstått de som klagar över att de "äter såååå många julbord hela december att de är trötta på julmat innan julhelgen. Själv blir jag glad om jag överhuvudtaget får äta ett). Och vid gröten hittade vi ett annat litet risgryn: Början till E:s första tand (försökte febrilt fotografera embryot, men lyckades så där. Tittar Ni noga ser Ni en yttepytte skiftning i vitt). Så kvällen blev ganska lyckad ändå.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Asså den där ungen är ju så sööööt! Jag ser verkligen fram emot att se er snart. Har J föreslagit middag hos oss i morgon eller middag på Busan på fredag?

Anonym sa...

Vad konstig din kommentarsfunktion är nu, jag som inte använder blogger kan inte ange vem jag är utan måste välja anonym. :-(

Lilla Pricken sa...

Japp! Din man sköter sig. Ska bli sååå roligt att ses på fredag. Kramis!