lördag 22 december 2007

Midnatt råder, tyst det är i husen...

Så börjar så smått stökperioden vara till ända. Sillen är inlagd, patén gjord, efterrätt fixad och kaka att fika på är bakad. Dessutom finns det chokladtryfflar (vad står jag inte ut med för min man....?) i kylen och biscotti i kakburken. Allt har i år gjorts utan "måsten". Annars brukar var och en bidra till familjernas julfiranden, men i år blev svaret att "Neheej då, inget behöver tas med. Bara vi kommer.... Vem som spelar huvudrollen i det här resonemanget råder det föga tvivel om. Jo, jo. Man blir poppis när man får barn.... !
Dessutom blev vi "klappklara" efter vår ack så långa, men åh så trevliga tur på stan med M, L & S i torsdags och kunde börja firandet redan igår: Med koreansk mat på Arirang tillsammans med J&J och med julmat hos mannens mormor & morfar idag. Ett kort ärende i ett köpcentrum fick oss att tacka vår lyckliga stjärna över att vi slapp idag. Det såg helt galet ut!
Allt som återstår är att slå in några paket och packa inför julturnen som börjar imorgon bitti. Å så försöka hinna mysa lite framför vår nyklädda minigran innan det är sängdax.

God jul allesammans! Hoppas Ni får mycket vila och julmys under helgen.

Inga kommentarer: