onsdag 26 december 2007

Kvinnlig företagsamhet

Dagarna innan julafton ringde en av mannens systerdöttrar för att höra om vi fortfarande hade vår dator till salu. Eftersom M lovat en syster första tjing kollade han bums om systern skulle ha den. När han en stund senare meddelar S att hon gärna får köpa den kryper det fram att hon inte har en krona...! När luren var pålagd och vi skrattat gott, kunde vi inte låta bli att uttrycka vår beundran. Hon är otroligt företagsam och framåt. Rakt på tänker hon ut möjliga lösningar och tar saker i egna händer. Ingen väntan på att föräldrar eller andra ska "curla" henne här inte. Och skam den som ger sig: med hjälp av julklappspengar, avbetalningsplaner och en hel del diskuterande fram och tillbaka (vissa närstående kanske skulle kalla det tjat....? ) är hon fyra dagar senare ägare till datorn. Inte så illa pinkat, eller hur?!

5 kommentarer:

Anonym sa...

haha, måste ju bara kommentera detta :) de är ju lite roligt, ja tänker inte innan ja gör saker, utan de gör ja efter :)men nog löste de sig allt :D haha ! TAACK så jätta mkt för allt :) kramis sara.

Lilla Pricken sa...

Du är underbar! Lova att aldrig sluta vara Du - Du är bäst precis som Du är. Kärlek å respekt!

Lilla Pricken sa...

Ps. Apropå bilden: Nej, det är inte Mumintrollet utan S som bäddar med sin alldeles speciella bäddteknik....

Lilla Pricken sa...

Ps II: Om mannen nu sålt sin dator och iskallt räknar med att få hälften av min framstår jag som den stora förloraren här. Så M - What's in it for me?!

Anonym sa...

Tack! Jag kommer nog alltid att vara mig själv. :P Haha, meeeen bädda är jag kanske inte bäst på. men de funkar :P haha ! <3