torsdag 1 november 2007

Nya grejer på gång

Idag har vi varit med E på babysim för första gången. Gissa om vår lilla badanka gillade det! Magflyt, ryggflyt och vatten över huvudet med vattenkanna stod på dagens schema. Och hon var helt cool! Låg och snackade som en galning både när hon flöt på rygg och mage, vilket förorsakade några kallsupar men det brydde hon sig inte om. Ny värld var det även för oss. Gemensamt omklädningsrum, till exempel. Fattar poängen. Skönt att vara två om E i duschen. Men lite omständigare blir det oxå.

På kvällen skruvade M ihop E:s doppresent som införskaffades idag - en vit Tripp-trappstol från Stokke (Tack alla!). E var stormförtjust, vi likaså. Inte minst när vi insåg att stolen har SJU ÅRS GARANTI! De torde alltså vara rätt så hållbara...

4 kommentarer:

Synalen sa...

Måste ha varit toppen för E med ett "jättebadkar" med tanke på hur hon njuter i sitt eget badkar.

Kram Gärd

goselosan sa...

haha våran lilla gullunge kommer att bo i vattnet, skulle inte förvåna mig om hon kommer att ha lärt sig att simma innan hon kan gå hahahaha hoppas vi kan träffas första helgen i dec jag längtar så efter att få träffa E och er.

Kram Maria

Lilla Pricken sa...

Visst är hon en pingla, vår lilla. Så här första gången tyckte kursledaren att vi inte skulle vara i hela kurstiden ut, men E hade gladeligen kunnat ligga i mycket längre.

goselosan sa...

Ja absolut! Kolla in LO:n jag gjorde idag på min blogg.

Kram