söndag 4 november 2007

Mycket hockey

Ja jisses vilken dag det blev! För den som vill ha den korta versionen: av mina planer på eftermiddagslur blev intet. Det var fullt ös hela vägen.
Dagen började på Ikea vid 10-rycket (jojomensan. Nu är vi officiellt småbarnsföräldrar). I ett huj inhandlades diverse småsaker samt en fåtölj till E:s rum. Hastigheten fick oss att glömma det viktigaste: hur i hela friden skulle tingesten fraktas hem när barnvagnen tog plats i bagageutrymmet....? Problemet löstes snabbt: Efter att ha storhandlat och lämnat E och mig hemma, vände M kosan tillbaka till det blågula varuhuset. Under tiden möblerade jag om E:s rum, gjorde blåbärspaj, satte deg till bröd, hängde tvätt, städade badrummet, plockade ur diskmaskinen, matade E och lagade lunch - allt på typ en timme! En stund senare kom Syfestivalbesökarna G, M & J över på fika och lite E-mys.
Å sen var det liksom dax att förbereda middagen. J&H bjöds på fisksoppa och ugnsbakad mango med vaniljglass. Åsså gott vin, förstås. Efter maten blev det faktiskt en omgång TP till (blev liksom lite taggad efter gårdagen), men denna gång åkte jag på stryk tillsammas med M (med en fråga, typ). En trevlig kväll iallafall, men nu är jag trött som en Gnu. Tur då att min renbäddade säng bara väntar på att få ta emot mig!

2 kommentarer:

Synalen sa...

Tack för fika och god blåbärspaj och en stunds trevlig samvaro hos er igår.

Gärd

Lilla Pricken sa...

Tack själva! Det var kul att se Er. Å tack för shoppinghjälpen.