söndag 25 november 2007

Fina gåvor

Den här helgen har gått i gåvornas tecken: Vi har fått så himla mycket fina och goda saker (bilder kommer senare). Morotsmarmelad från A i lördags morse, gott vin från mannen på kvällen och efter dagens utflykt till mannens familj i Sörmland kom vi hem fullastade. Faster med familj hade köpt en supersöt skallra och en sagobok. Med hos hem fick vi oxå kommande veckors lektyr. Stora kusin L gav oss en vacker orkidé och en supergod söndagsmiddag som tack för sin storstadsvistelse. Dessutom hade rara farmor (obs: "rara", inte "runda"!) sytt klänning, byxor och två stycken gripbollar till E. Vi och E blir verkligen bortskämda. Tack söta rara Ni!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej igen och tack för erat besök det va jätte trevligt! och tack E för att faster fick gosa med dej det kan inte va lätt att stå ut med en gossjuk faster ha ha ha..... vi ses på fredag det ska bli jätte kul. Kram M

Synalen sa...

Va snäll du är som skriver rara farmor, för även om runda farmor inte är fel så blir man ju gladare av rara. Det är alltid lika mysigt att få mysa med E.

Kramar till er alla G

Lilla Pricken sa...

Skratt! "Runda" och "gossjuka" - sämre kan E ha det!