måndag 8 oktober 2007

Apropå....

...Nobelpriset som annonserar sina "vinnare" med början idag: Ni har väl inte missat att igNobelpriset delades ut i torsdags? Även detta pris delas ut i flera klasser, men belönar forskning som får folk att skratta. Min fråga är hur i helskotta folk kommer på - än mindre får anslag till - att forska om hur vaniljsmak kan utvinnas ur kodynga....

...Lindex omtalade unisex-kollektion av barnkläder: Kollektionen består bara av några få plagg(bl.a. två mössor och en halsduk, dvs. i principdet som visats i pressen) i blått, vitt och rött. Uselt i förhållande till marknadsföringen. Och varför i hela friden är plaggen placerade längst in på pojkavdelningen (Lindex Globen) om det nu är unisex?!

...mitt bitchande inför M:s syskonbarn i söndags om att folk är obenägna att hjälpa gravida och barnvagnsförare i trafiken. Fick äta upp det med råge idag: Folk har varit hur vänliga som helst, bytt sittplatser och lyft barnvagn. Skönt att jag har fel ibland!

...att Levinsky's på Rörstrandsgatan satt upp en gulröd varningsskylt på dörren om att barnvagnar inte är välkomna inne på caféet. Buuuu är allt jag har att säga.

Inga kommentarer: