söndag 23 september 2007

Lite trutter...




Lite trötta var vi efter gårdagens firande, men hösten visade sig från sin bästa sida under söndagen: Strålande sol, blå himmel och vackra höstfärger, så det gick liksom inte att låta bli att piggna till. Tog en morgonpromenad runt Årstaviken med svägerskan och bara njöt. Hemma hade M fixat pannkaksfrukost, dagen till ära (lite firande skulle det väl vara för svågern i efterskott). Sen promenerade vi över till SL-hallen och såg kusin S spela två handbollsmatcher i junior-SM. Roligt att äntligen få se henne spela, även om resultatet kunde varit bättre. Men hon var duktig och blev "matchens lirare" i en av matcherna. Grattis! Dagen fortsatte i promenerandets tecken över till Hornstull och restaurang Dragon House där vi åt lunch/middag. Buffé, till kusin/gudfar S stora förtjusning fanns så väl sushi som thai- och kinamat. Vi var tokhungriga och åt i 190, vilket innebar att gudfar inte fick i sig så mycket som han skulle ha velat (han t.om LÄMNADE två sushibitar!!). Undrar om man kan be om "doggybag" när det är buffé......?!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Tack för en underbar helg! vi har haft toppen kul! och det bästa är ju att vi ses ju redan på torsdag för att åka till ett underbart Öland. kram kram M

Lilla Pricken sa...

Det är ju vi som ska tacka, för besök och barnvaktshjälp. Ni tycks ha kört slut på E alldeles: Tog en prommis runt viken och hon somnade bums. Fyra timmar senare sover hon fortfarande....!!!! =)