lördag 5 maj 2007

Favoritplatser

Med svepskälet att jag var smakråd till J&J:s kommande inbjudningskort, tillbringades lördagen i diverse pappersbutiker. Å eftersom det innebar några av mina favvisplatser i världen (Ljunggrens, Skapa hobby och Papprika) var jag ju liksom TVUNGEN att handla lite, jag oxå (en stämpel, lite papper, en ny penna...). Visserligen hade jag inte TÄNKT köpa något, men M som körde oss mellan de olika ställena hade redan ställt in sig på "det värsta" vad gällde fruns shoppingbegär i dessa butiker. Tur att vi laddade med fika/frukost i Fredhäll innan, annars hade han nog varit surare än citron på eftermiddagen... På väg hem köpte vi sushi. Sen ägnades eftermiddagen åt att pröva olika kortidéer. Hur skoj som helst!

Ps. Jag är nu oxå lycklig ägare till boken "A designer's eye for scrapbooking with patterned paper" av Ali Edwards. Kunde liksom inte låta bli. Gillar verkligen hennes scrapstil, framförallt eftersom fotografiet alltid står i fokus. Boken fokuserar på hur olika typer av papper kan användas tillsammans - precis vad jag behöver efter en period av idétorka!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Tack så ofantligt mycket för hjälpen med prototypen till inbjudningarna. Den blev så himla bra :-)ser fram emot att göra dom riktiga inbjudningarna.

Lilla Pricken sa...

Ingen orsak, kompis! Bara skojigt. Tillhör ju dem som skulle kunna gifta mig sisådär vartannat år (med samme man och om plånboken tillät,förstås) bara för att få göra inbjudningskort i olika färger och stilar!