fredag 17 juli 2009

Gott att leva

Ännu en gång har jag levt "ungmöliv": Medan familjen varit på annat håll har jag passat på att äta gott och umgås med goda vänner. Sushi på Roppongi med kollegorna till lunch i tisdags där vi alla passade på att förbereda mig på eftermiddagens "stora slag". Efteråt blev det "debriefingsamtal" med tjejerna över vin och hamburgare på Kungsholmens Ponton.
Och i onsdags åt jag "födelsedagsmiddag" med kära syster på tu man hand på Dado (fick en middag i födelsedagspresent, men vi har inte kommit till skott förrän nu....). Mys! Vi konstaterade att det nog var minst 17 år sedan vi sågs bara vi två - antingen har det varit pojkvänner eller barn med.
Igår blev det långlunch med en gammal kollega och några nuvarande på Vurma och idag tog hela jobbet långfika på café Lyran.
Och som en perfekt avslutning på denna enormt sociala och ätande period väntar jag nu hem dottern som blir hemkörd av svägerskan med familj - som i sin tur får en middag som tack för hjälpen.

2 kommentarer:

Helena sa...

Ang inlägget under så till hör vi samma kategori som M så det vore ju underbart roligt att få skratta åt någon man känner :) :)
Men om man känner M rätt så kommer han väl att ta sig i genom banan galant så det blir vi som skrattar sist :)
Hoppas att ni har det bra.
Kramar

Lilla Pricken sa...

Det ligger onekligen något i det Du säger....!