tisdag 10 februari 2009

Kanske är det bara jag...

... men var det inte lite vår i luften idag? Visst var det minusgrader, frost på marken och mössa på, men kändes annorlunda. Det liksom luktade vår. Och nog var det lite ljusare när jag hämtade dottern på förskolan (för första gången "hämtade jag ute", dvs. E var påklädd och lekte utomhus. Inget väntande medan hon ska prata med allt å alla innan hon tar på sig skorna, ingen kamp med raggsockor, fleeceunderställ och overall. Snacka om "a walk in the park"!). Å människor jag mötte såg faktiskt lite gladare ut. Utanför porten till det nybyggda huset bredvid oss stod dessutom en man och grillade hundra korvar (jag lovar!) på en jättegrill, omgiven av tio flaskor ketchup och senap. En härlig syn!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Själv var jag i Umeå igår ingen vår i sikte där. 1 meter snö och iskallt :) Nu fick jag förklaringen till grillen som stod där vem fick korven??? A

Lilla Pricken sa...

*skratt* Ja, det kan man verkligen fråga sig. Först tänkte jag att det var "stora inflyttningsdagen", men inte en flyttkartong så långt ögat nådde. Hur som helst blev vi "korvlösa" - till dotterns stora förtret. Kram - å tack för senast!