torsdag 11 september 2008

Trassligt

Det går inte så bra för E på dagis. Troligtvis är det inte bara inskolningsproblematik utan något annat oxå (tänder, magont osv.). Oavsett vilket ställer det till en del trassel för föräldrar som måste jobba heltid, åka på jobbresor osv. Men självklart är det oviktigt i sammanhanget. Det jobbiga är ju så klart att veta att liten har det jobbigt om dagarna. Vill så gärna hjälpa henne, men vet inte hur.

4 kommentarer:

Anonym sa...

lilla gumman hoppas det blir bättre för våran sol stråle snart hon är ju så fin. hör av er om ni behöver hjälp med något kram kram fasterM

Synalen sa...

Usch, det gör ont i mig att höra att hon har det jobbigt och är ledsen, hoppas det snart blir bättre. Farmor kommer på måndag.
Kram Gärd

Lilla Pricken sa...

Tack rara! Skönt att veta att Ni finns. Skönt oxå att få reda på att det inte handlar om otrygghet hos E - eller att hon inte gillar dagis. Det är helt uppenbart att hon gillar både personal och barn. Hon behöver lite mer tid bara, helt enkelt.

Å mitt i eländet kan jag inte låta bli att fnissa åt henne oxå. För när jag hämtar henne SER jag ju att hon är nöjd - ända tills hon får SYN på mig. Då är det gråt å tandagnisslan! Eller om hon - som idag - varit ledsen precis hela tiden, så slutar hon tvärt när vi kommit dit, vinkar hej då och går in i ett annat rum - och bryr sig inte ett dyft om någon av oss. Skitunge, är allt jag har att säga!! =)

Anonym sa...

Jag tror att det helt enkelt är så att hon börjar fatta grejen nu. Första veckan var allt skoj, andra veckan har hon insett att det ska vara så här VARJE dag, HELA tiden. Å då är det inte lika roligt.....