lördag 27 september 2008

Lugn lunk

Äntligen lite vila efter en intensiv jobbperiod med en lång resa och en konferens direkt på den - å som jag vilat, sen! Bortsett från packandet i 190 knyck (och i aningens bakfullt tillstånd, det medges...) och den låååånga bilresan ner i torsdags natt har vi tagit det extremt lugnt. Busat. Promenerat i solen. Läst. Lekt med ekollon på gräsmattan. Fikat i solen. Klappat hästar och hälsat på kor (som dottern envisas med att kalla för "vovve" - aningens pinsamt för mamma som praktiskt tagit vuxit på bondgården i fråga). Varit på stranden. På den nivån, liksom. Inte ens orkat ta till oss allt ön har att erbjuda så här i Skördefesttider. Igår sov vi middag i nästan fyra timmar, dottern och jag. Så skööönt! Å eftersom vi rensade frysen på lådor innan vi åkte har vi inte ens behövt laga någon mat. Bara att hälla upp ett glas vin - et voilá! Hoppas både lugnet och vädret håller i sig helgen ut.

Ps. Fast självklart sände vi massor av tankar till E:s gudmor som tog sig an Lidingöloppet idag. Hoppas det gick bra, tjejen!

2 kommentarer:

Anonym sa...

jag kom runt :) 3 timmar och 28 minuter så nu är Klassikern bärgad. Det var nog dina tankar som hjälpte till!! Kram

Lilla Pricken sa...

GRAAAAATTIS, tjejen! Jag är SÅÅÅ impad (inte för att jag någonsin tvivlade, men... ja, Du fattar!)å stolt! Kramen! Ps. Måste ju bara fråga: Vad är skönast, att ha gjort Klassikern eller att slippa cykla runt Vättern ännu en gång.....?