tisdag 11 mars 2008

Inte riktigt, va'...?!

Har så länge jag minns varit fascinerad av astrologi. Tror det började under min "Starlet"/"Mitt livs novell"-period och senare i livet gick jag faktiskt en kurs i ämnet. Så självklart läste jag tidningen "Föräldrar & Barns" babyastro (nr 1-08). Där stod bl.a. att:
.
"Kräftan trivs bäst hema och därför är det ingen idé att skaffa barnvakt för tidigt. Den här bebisen sover heller inte så gärna i egen säng utan helst hos mamma och pappa. Lugn och ro är det som gäller vid matningen så räkna inte med några längre kafébesök ute på stan."
.
Hmmmm.... Låter inte riktigt som våran E. Så eftersom hon är född "på gränsen" läste jag även om Tvillingarna:
.
"Tvillingen är alldeles för rastlös för att ta saker i den ordning de kommer. (---) Det är också helt okej att springa på aktiviteter med en liten tvilling, som öppna förskolan , babysim och kaféer. Här har vi nämligen att göra med en riktigt charmör som älskar att träffa nya människor. Att skaffa barnvakt till den här bebisen är därför inget som helst problem. Den här bebisen kan matas överallt, bara det finns saker att titta på samtidigt. Det får ju inte bli för tråkigt."
.
Japp. Där satt den!

2 kommentarer:

Anonym sa...

den sista "tvillingarna" stämmer ju precis in på lilla e! :) saknar er ! <3

Lilla Pricken sa...

Detsamma! Kan vi inte ses snart...?! <3