fredag 5 oktober 2007

Regnet det bara öser ner....

Höstregn och ruskväder. Påminner mig om att jag måste införskaffa ett par gummistövlar. Hur många vuxenpoäng är det inte på DET?!

Men som kommande trädgårdsägare och sandlådesittare är det väl lika bra att investera i ett par. Numera har det ju gått lite mode i gummistövlar oxå, dvs. det är inte lika töntigt att bära ett par på foten. Å så finns det ju så många fina stövlar: blommiga, färglada och med snörning.

Men jag är ute efter ett par klassiska stövlar, gärna med bra passform och som inte är för klumpiga.

Har inte ägt ett par - än mindre köpt några - sen jag var typ 12 år. Alltså har jag inte heller en aaaning om vad ett par bör kosta.... Har fastnat för ett par från skotska Hunter, dvs. de som "ALLA kändisar" har. Jag fattar prylen: - Hur sköna som helst! Men 995 kr för gummistövlar - är inte det lite väl häftigt...? Hittade istället modellen Fox från (numera) norskägda Viking för 495 kr på nätet och på Åhléns. Båda ställena hade emellertid slut på min storlek. Suck! Så jakten går vidare. Någon som känner till fler återförsäljare av Viking?

Ps. till Hunters stövlar kan man köpa en lååång supermysig raggsocka oxå....


Bilder från Bootskompaniet.se och Have2have.se

2 kommentarer:

Anonym sa...

Tjenare tjejen

Jag har ett par skogsgröna Viking i modellen Fox. Kan verkligen rekommendera dom. Supersköna. Dom fick följa med ut i skogen igår då vi hittade rätt mycket trattisar =)

Lilla Pricken sa...

Se där, ett par riktiga turstövlar alltså! Var har Du köpt dom? Var det länge sen?