måndag 15 oktober 2007

Hur tänkte Ni nu....?

Vi har fått en ruta på vår bil inslagen inatt. Hur j..la irriterande som helst! Samtidigt är det egentligen ingen större fara. Det är ju en firmabil och glasmästeriet som ligger på vår gata lovade att fixa det under dagen. Håller de inte vad de lovar får vi hyrbil. Men ändå! Det ska ju roddas med polisanmälningar, hämtning, ombokningar etc. Dessutom kan jag inte låta bli att fundera över hur de tänkte, de som gjorde't. De tog hållaren till M:s GPS och laddaren till mobiltelefonen. Men laddaren till min i-Pod och FM-sändaren till den samma låg kvar, liksom M:s solglasögon värda ett par tusenlappar. Är det något som är mer irriterande än tjuvar så är det ologiska tjuvar: Ta allt eller låt bli, är allt jag har att säga!

4 kommentarer:

goselosan sa...

Vilka megaidioter...vad tänker de med egentligen?

Lilla Pricken sa...

Eller hur?! Snurrigt som f..n! Funderar oxå över glasmästeriet som, visserligen fixade rutan över dagen som utlovat, men missade att se till att elhissarna funkade. Hmm...

Anonym sa...

Men vad tråkigt att få rutan smaschad. Man blir så trött och som du säger, det finns väl inget värre än en ologisk tjuv. Antagligen hade dom väl bråttom eller så var dom helt enkelt korkade =)

Lilla Pricken sa...

Jag väljer att tro på det senare... =)
Hoppas allt är bra, tjejen. Ser fram emot att se Dig/Er på fredag!